Dynology denkt met u mee en helpt bij complexe ict-projecten en -vraagstukken
Eén partner voor al uw IT-projcten!
Over ons
>

Dynology is op 9 september 2011 opgericht als eenmanszaak, onder de naam Slaa ICT.

Inmiddels zijn er twee mensen werkzaam voor Dynology: Anne en Rik. Beiden hebben geruime ervaring in IT-dienstverlening en IT-ontwikkeling.

Dynology levert het totaalplaatje op gebied van IT: van advisering tot oplevering. Denk hierbij aan brainstormen met de klant, het maken van een ontwerp, registreren van de juiste domeinnamen en leveren van de webhostingdienst, serverbeheer, ontwikkelen van websites en webapplicaties, inrichten van het Content Management System (CMS), en testen van software.

De naam "Dynology" is ontstaan uit de woorden "Dynamic", "Innovate", "Logic" en "Technology". Met innovatieve, dynamische IT-producten ondersteunen wij onze klanten. Of het nou gaat om een website die automatisch content generereert of het automatiseren van een bedrijfsproces, Dynology denkt graag met u mee op ieder vlak van IT.

Over Anne
>

Anne ontwikkelt al vanaf jonge leeftijd websites. Hij heeft zo'n 13 jaar ervaring op gebied van webontwikkeling en heeft daarnaast gewerkt bij de technische dienst van een computerwinkel, als senior tester bij een softwareontwikkelaar en als software project manager.

In 2011 heeft Anne Dynology opgericht waar hij zijn ervaring in deze verschillende IT-gebieden kan combineren en bovendien van een hobby zijn werk gemaakt.

Bekijk Anne's LinkedIn

Over Rik
>

Rik werkt sinds juni 2013 voor Dynology. Hij ontwikkelt websites, webapplicaties en modules voor ProDynamica en WordPress.

Hiernaast heeft Rik ruime ervaring als service desk medewerker alwaar hij allerhande IT-vragen beantwoordt en problemen oplost.

Bekijk Rik zijn LinkedIn