Dynology denkt met u mee en helpt bij complexe ict-projecten en -vraagstukken
Eén partner voor al uw IT-projcten!
Content Management
>

Maak gebruik van een Content Management System (CMS) voor het beheren van uw website. Met het door ons ontwikkelde ProDynamica kunt u gemakkelijk uw eigen website beheren: toevoegen, wijzigen en verwijderen van inhoud. ProDynamica is ontwikkeld met het oog op gebruiksvriendelijkheid en maatwerk. Dit betekent dat de ontwikkelaar de inhoud precies kan afstemmen op uw wensen en u het vervolgens eenvoudig kunt onderhouden.

 

Bekijk hier de demo-website voor ProDynamica.

 

Naast ProDynamica kunnen wij ook gebruikmaken van open-source systemen Wordpress, Drupal en Joomla voor content management.

Modules
>

Met behulp van een CMS kan de eigenaar van een website eenvoudig zelf de inhoud en weergave van zijn pagina's aanpassen. Ons ProDynamica CMS is modulair opgebouwd. Op deze manier kan gemakkelijk allerlei functionaliteit worden toegevoegd. Een aantal voorbeelden van beschikbare modules:

Nieuws

Met de Nieuws-module kunnen nieuwsberichten met bijlagen worden toegevoegd en overzichtelijk worden weergegeven op de website.

Agenda

Met de Agenda-module kunnen afspraken (evt. met bijlagen) worden ingepland en overzichtelijk worden weergegeven op de website.

Takenbeheer

Met takenbeheer kunnen todo's en afspraken overzichtelijk worden gevolgd. Zo heeft u op elk moment inzicht in de status van de workflow van taken.

Nieuwsbrieven

Met de Nieuwsbrieven-module kunnen nieuwsbrieven eenvoudig worden gecreeerd, gewijzigd en verstuurd.